Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев заяви след победата с 2:1 над Черно море в последното домакинство на „смърфовете“ през сезона, че има доста неща да се подобряват.

„Най-важното беше да завършим сезона подобаващо. Все пак дойдоха немалко хора да ни подкрепят, за тях играхме да ги зарадваме. През второто полувреме контролирахме по-добре топката. Вкарахме два гола, имахме още ситуации, които не реализирахме. Доста млади момчета влязохме. Има доста неща да се подобряват, но с оглед този тежък край на сезона е важно, че завършихме положително у дома“, започна нападателят, който вкара гол и спечели дузпа.

„Има доста млади играчи, които не се вслушват, да се надяваме, че Петър Андреев ще успее, направи супер пробив, подаде ми, от него зависи как ще се възползва от шанса, който ще получи. Самото име Локомотив задължава всеки да даде всичко. До известна степен има субективни фактори. Няма как отборът да показва постоянство и израстване, доста футболисти се смениха. Всеки даде всичко, на което е способен“, добави Димитър Илиев.