Треньорът на Локомотив (Пловдив) Едуард Ераносян вярва, че Христо Бонев ще се пребори за живота си и по-скоро ще оздравее. Зума е бил до отбора в събота, който снощи отлетя за лагера си в Турция.

"Неприятно, много е неприятно. Вчера (б.р. - събота) беше тук, беше радостен. Изпрати ни, тъй като нямаше да се видим в неделя. Пожела ни успех на лагера", коментира пред btv Едуард Ераносян.

"Жалко, че това му се е случило. Да му стискаме палци да се оправи. Доколкото чета по пресата – мисля, че операцията е минала успешно. Предполагам, че ще се пребори, ще направи всичко възможно отново да е сред нас", каза Ераносян при заминаването на "смърфовете" за лагера в Турция.

Припомняме, че Христо Бонев получи инфаркт в неделя сутринта. За да спаси легендата, спешно в Пловдив от София пристига едно от светилата на кардиохирургията - професор Генчо Начев. Операцията продължава 5 часа.

По-рано днес от Университетска болницата съобщиха пред БЛИЦ, че състоянието на Бонев в значително по-добро. Почетният президент на Локомотив (Пловдив) вече се изправя в леглото.

БЛИЦ пожелава успешно възстановяване и всичко най-добро на Христо Бонев!