"Постигнахме много трудна победа срещу добър отбор, който се мъчи да играе добър футбол. Успяхме да ги излъжем, ако трябва да определя мача с една дума", коментира треньорът на Локомотив (Пловдив) Едуард Ераносян след успеха с 1:0 срещу Черно море. Ценното попадение вкара Дани Кики, а победата прати "смърфовете" в Топ 3.

"Не мога да кажа дали сме по-добри от Черно море, защото те играят много добър футбол. Знаехме, че ще срещнем много добри футболисти. Имахме късмет, той е с нас напоследък. Момчетата се раздадоха на 100%. Много съм доволен от старанието, което демонстрират играчите. Не сме един от най-добрите отбори, но компенсираме с желание и старание", продължи Ераносян пред Диема Спорт 2.

"Не мога да коментирам това, което е било преди мен. Откакто аз съм на работа, се помъчим във всеки мач да играем добре и да печелим. В предстоящата среща с Лудогорец ще се опитаме да вкарваме с гол повече от съперника. След седмица играем с най-добрия отбор в България, утопично ще е да се мисли, че можем да продължим серията си, но ще се опитаме. Оставих много приятели в Разград и добри спомени. Много добре се работи там, не се получиха нещата, но това е треньорската работа. Желая им успех в Шампионската лига с ПСЖ. Да се надяваме, че и напролет ще имат мачове в Европа и да ни радват", допълни треньорът на Локомотив (Пловдив), който преди време беше за кратко начело на "орлите".

"Пламен Крумов е добре, не е нещо сериозно, но може би 4-5 дни ще почива. Медикаментозно ще го възстановяваме, за да е на линия поне за последния мач за годината със Славия, но едва ли ще е готов за Лудогорец", завърши Ераносян.

Всичко за Първа лига

Телевизионната програма на Първа лига