Треньорът на Локомотив (Пловдив) Едуард Ераносян даде пресконференция преди старта на зимната подготовка на тима. Той потвърди, че в отбора се завръща 38-годишният Роберт Петров.

„От днес до неделя всеки ден ще тренираме от 14:00 часа. В неделя тръгваме за Истанбул, откъдето ще хванем самолет за Алания. В Турция ще изиграем 6 контроли. Два лагера сме предвидили. Единият е 14 дни, другият – 11. Ще сменим и хотелите за разнообразие. Контролна среща преди началото на първенство в България няма да проведем,“ разкри Ераносян.

„Засега официално Шоко е подписал като футболист. Робърт Петров се връща като футболист в отбора. Товане трябва да ви изнендва. Във футбола има можещи и неможещи. Стоян Колев става треньор на вратарите“.

„Павел Виданов остава. Александър Тунчев ще тренира с футболистите. Аз също ще тренирам с футболистите. Ще има едно-две нови попълнения, не повече. Чакам ги до края на седмицата. Селекцията я правим с оглед подобряване на играта. Стремя се да направя конкурентоспособен отбор. Може да се разделим с някои играчи,“ допълни треньорът на Локомотив (Пловдив)

„Към Дани Кики има интерес от чуждестранен отбор. Ако се разберем, Дани Кики ще премине в чуждестранен отбор. Аз съм от хората, които не искат да спират футболисти. Ако дойде добра оферта за клуба, нека момчето отиде да играе“.

„Ще дадем най-доброто от себе си във всеки един мач, за да извлечем максимално точки от първите седем мача, преди разделянето на първенството. Най-важното е да върнем хората на стадиона. Ако успеем да го направим, значи отборът върви напред“, призна Едуард Ераносян.

Всичко за Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига