Халфът на Локомотив (Пловдив) Георги Илиев бе избран за най-добър играч при победата с 3:2 над Витоша (Бистрица) в последния мач от 11-ия кръг на efbet Лига. 38-годишният футболист вкара един от головете и подаде за друг, а след срещата заяви, че „смърфовете“ са най-резултатният тим в България.

„Заслужавахме победата. Имахме немалко ситуации и можеше да съжаляваме за пропуските си. Създадохме доста положения за гол, реализирахме една част от тях. Всичко е в рамките на нормалното, щом победихме. Може би по-добрата сработка ни помогна. Опитвахме повече да държим топката, с по-комбинативен футбол. Създадохме доста ситуации и ако реализираме една добра част от тях, ще се поздравим с успех. Ние сме най-резултатният тим в България, то си личи“, коментира халфът след мача.

„Имаме високи футболисти, които играят добре с глава. Доста вкарват. Така и ние записваме асистенции. Важното е отборът да върви напред, не кой вкарва. Да се борим с Левски и ЦСКА за топ 3? Ще видим. Президентът си има виждания. Има време ще видим. Накрая ще видим какво ще стане”, добави Георги Илиев.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020