Георги Иванов се завърна в Локомотив (Пловдив), след като Христо Крушарски реши да го назначи за спортно-технически директор. Гонзо е бивш футболист на "черно-белите", като кариерата му започва в отбора през 1993 гoдина. През 2012-а Иванов дори беше представен за старши треньор на Локомотив, но престоя на поста едва денонощие. 

БЛИЦ СПОРТ припомня, че собственикът на клуба от "Лаута" по това време Веселин Марешки реши да заложи на бившия наставник на Левски. Гонзо води "черно-белите" в контрола срещу Черноморец (Бургас) на Димитър Димитров-Херо, но още на следващия ден си тръгна. Георги Иванов обясни решението си с това, че бързо разбрал, че проектът на Марешки е мимолетен и аматьорски. 

Бившият голмайстор стартира футболната си кариера именно в Локомотив (Пловдив). "Откакто се помня, винаги съм искал да стана футболист. А и все пак съм от спортно семейство - баща ми е бил футболист, а майка ми е играла баскетбол в силния отбор на Марица. Бях на 10 години, когато се записах в школата на Локомотив. Татко, който навремето е бил една от звездите на Ботев (Пловдив), прие нормално новината, че съм започнал тренировки в другия голям пловдивски тим", коментира преди време Гонзо, припомняйки си първите стъпки във футбола.

За мъжкия отбор на "смърфовете" Георги Иванов играе в периода 1992-1997 г. Записва 16 гола в 64 мача, преди да бъде трансфериран в Левски през 1997 г. От преминаването му на "Герена" и последващите му продажби в Рен и Самсунспор, Локомотив е вземал солидни суми, които в определени моменти са важни за оцеляването на клуба.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020