Попълнете търсена ключова дума или фраза

Илиан Илиев: Приех заради целите, феновете и личните ми амбиции

https://blitz.bg/sport/lokomotiv_pd/ilian-iliev-priekh-zaradi-tselite-fenovete-i-lichnite-mi-ambitsii_311167.html Blitz.bg/Sport

Винаги съм гостувал на „Лаута“ с удоволствие, призна новият треньор на Локо (Пловдив)

снимка: официален сайт на Локомотив (Пловдив)
1 от 1

Илиан Илиев даде първата си пресконференция като треньор на Локомотив (Пловдив). Днес той беше назначен начело на „черно-белите“. Бившият наставник на Черно море, Берое и Левски назова три причини, които са го убедили да поеме „смърфовете“.

"Приех офертата на Локомотив по няколко причини. Първата бе, че като коментирахме целите, не говорихме за Шампионска лига или Лига Европа, а за това как да се подобри тренировъчната база на клуба. За другите неща се разбрахме за около 5 минути. Трябва да има добра база, за да се развиват на нея децата ни. Много по-важно е те да тренират на хубави терени“, призна Илиев.

„Другото нещо, заради което приех, е фактът, че аз винаги съм гостувал на „Лаута“ с голямо удоволствие като футболист. Тук винаги са ставали хубави мачове. Стилът на Локомотив, независимо от кризите, винаги е бил добър. А публиката е доста компетентна и е една от малкото в страната, която подкрепя отбора, дори когато той не е добро състояние,“ коментира новият треньор на Локомотив (Пловдив)

„И третата причина е, че след престоя ми в чужбина вече 3 години не съм работил в България и имам амбиции да постигна успехи, давайки всичко от себе си в новия ми клуб,“ завърши Илиан Илиев.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!

Още по темата

Коментирай

0 Коментара