Треньоррът на Локо (Пловдив) Илиан Илиев бе видимо доволен от четвъртия пореден успех на тима в "А" група. "Смърфовете" победиха с 2:0 Монтана и продължават да мечтаят за класиране в евротурнирите. Специалистът коментира обвиненията, отправени към него след мача от миналата седмица с Левски на "Герена". Той беше уловен да показва неприличен жест към противниковите привърженици, с което си привлече гнева на "сините". 

"Труден мач. ИМаше напрежение при нас, но важното е, че спечелихме. Поздравявам отбора, че показа хладнокръвие в търсенето на втория гол и го постигна".

"След успеха над Левски имаше много еуфория – това беше победа навън срещу класен опонент. Може би малко играчите са попрекалили вечерта, бяха тежички днес."

"Мачът срещу Левски беше емоционален и се израдвах. Не съм искал да обидя никого от Левски, изкарал съм доста време там като футболист и треньор. Бяха хубави години. Ако някой се е обидил, се извинявам. Просто беше спонтанна реакция от моя страна, имаше напрежение. Извинявам се, ако някой е възприел действията ми като обида", каза още Илиев.

"Вече сме 5-и на 100 процента, може и да отидем по-напред. Няма да подценим такъв шанс. Знаете, след зимната пауза бяхме 7-и. Ако сега завършим 5-и или по-напред, ще говори за напредък при футболистите."

  Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!