Скандал с един от лидерите в Локомотив Пловдив – Дани Кики, няма. Поне това потвърдиха треньорът Воин Войнов и вратарят Илко Пиргов след равенството 0:0 срещу Лудогорец в Разград.

Както е известно, Дани Кики бе оставен извън групата за двубоя. Изваждането му извън състава точно в дните, в които на „Лаута” отново вреше и кипеше породи слух, че Дани Кики е потърпевш на управлението на собственика Христо Крушарски. Според близки до клуба босът не бил доволен от изявите на нападателя извън терена и затова бил оставен извън двубоя с Лудогорец.

Оказало се обаче съвсем друго – футболистът е с мускулна контузия. Така казаха Войнов и Пиргов. Всъщност, травмата никак не е за подценяване, тъй като лекарите поставили инжекции на Кики, от които дори не можел да тренира. „Липсата на Дани Кики? Цяла България знае, че при мен няма място за лъжа и говоря само истината. За това най-отговорно казвам - на Дани беше поставена инжекция от нашия доктор, след която изобщо не трябва да тренира. Това е истината, няма други неща, наказания…”, каза треньорът на „смърфовете”.

В щаба на Локомотив (Пловдив) се надяват Дани Кики да е на линия за мача с ЦСКА, който е на 6 август (неделя).

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма