Кaпитанът на Локомотив (Пловдив) Дани Кики беше отстранен от отбора и изпратен да тренира индивидуално. Решението на клубното ръководство идва след срамната загуба с 0:5 от Пирин (Благоевград) в срещата от осмия кръг на Първа лига. Съотборникът на Кики - Димитър Велковски, пък е глобен заради непристойното си поведение в мача. При ранната си смяна младият играч реагира бурно срещу решението на треньора Воин Войнов и изрита бутилките с минерална вода до скамейката на "смърфовете".

Цялото съобщение от "Лаута":

След заседание на ръководството на ПФК Локомотив (Пловдив), което се проведе днес, бяха решени част от следните казуси:

Заради непристойно и неуважително поведение към футболен клуб Локомотив (Пловдив) по време шампионатния двубой срещу Пирин (Благоевград), бе решено да се наложат санкции спрямо футболиста Димитър Велковски. Той ще бъде наказан въз основа на вътрешния правилник на клуба.

По изрично настояване на футболиста Дани Айман Кики след края на двубоя с Пирин (Благоевград), същият е изявил желание да не играе повече с екипа на Локомотив (Пловдив), поради което ръководството реши да бъде изваден от групата и да води тренировъчен процес индивидуално.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка