Голмайсторът на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров е отказал да участва във вчерашната тренировка на тима. Нападателят се е обадил на спортно-техническото ръководство и е заявил, че няма да се яви на заниманието.

Според PlovdivDerby.com причината, посочена от Камбуров, била натрупване на негативи насочени към него от страна на фенове и медии. Както е известно преди няколко дни ултраси на Локо (Пловдив) прекъснаха тренировка на „черно-белите,“ а най-големи упреци от тях отнесе именно голаджията. Напрежението в клуба не спира вече близо седмица. Появиха се информации, че Мартин Камбуров се е скарал с бившия треньор Едуард Ераносян заради съмнителни резултати в мачове на „смърфовете“. Голямата обида на острието е, че никой от клуба не го е защитил публично след всички тези нападки.

„Нямам никаква информация. И не знам защо, тъй като аз не съм контрольор от градския транспорт, за да гледам какво става. От вас научавам за това. Ако това наистина го е направил, проблемът си е негов“, сподели пред „Тема спорт“ Христо Крушарски. Според шефа на Локомотив (Пловдив) Камбуров го очаква глоба, ако не посочи основателна причина и не даде точно обяснение за пропусната тренировка.

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига

Всичко за Първа лига