Капитанът на Локомотив (Пловдив) Пламен Крумов коментира спорната ситуация в края на мача с Левски, загубен с 0:1. В добавеното време на двубоя на "Герена" "смърфовете" претендираха за дузпа. "Не създадохме чисти ситуации, но и Левски се беше прибрал добре. Те имат треньор-италианец, знаете за катеначото. Липсваше ни само завършващият удар. На края имаше положение, при което можехме да получим дузпа, но така са преценили съдиите", коментира Крумов пред Диема Спорт.

"Имаше ръка, беше нещо като блокада във волейбола. Само вижте за Славия каква дузпа дадоха на "Лаута" срещу нас и каква не ни дадоха сега. Не искам да коментирам съдията", каза защитникът, който днес е рожденик.

"Получи се двуостър мач, хареса се на всички зрители. Не успяхме да вземем нищо, но с оглед на развитието на двубоя Левски имаше по-чистите положения. Затруднявахме се да създаваме ситуации", продължи Крумов.

"От няколко дни сме с нов треньор, тепърва трябва да се сработваме с него, но мисля, че ни предстоят добри времена. Бруно Акрапович е доста емоционален човек, вярва в нас, мотиватор е. Успя да ни мотивира, има интересни идеи за футбола, ако поработим още малко време с него, ще изглеждаме много по-добре", добави капитанът на Локомотив (Пловдив).

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма