Две момчета от Аржентина са пристигнали в Локомотив (Пловдив). Те ще са в школата на "черно-белите" и идват със съдействието на боса Христо Крушарски. Става дума за Браян Лучеро и Хули Гонсалез, които вчера направиха първа тренировка с набор 2004, воден от няколко седмици от Кирякос Георгиу.

Браян е роден през 2004 г. и играе на позицията ляв външен халф, докато Хули, който е набор 2005, е нападател, пише "Тема Спорт". Все още не е ясно за какъв период двамата ще останат в школата, но ако бъдат харесани, може и да се задържат за по-дълго време. Родителите на двете момчета работят за боса на "черно-белите" Христо Крушарски в една от неговите фабрики в аржентинския град Мендоса.

Преди началото на следващия сезон към мъжкия отбор на Локомотив (Пловдив) ще се присъедини 22-годишният аржентински централен бранител Лукас Масоеро, който, отново по линия на връзките на Крушарски в южноамериканската страна, вече подписа предварителен договор. Той също идва от град Мендоса, където в последните години се подвизава в местния втородивизионен Депортиво Маипу Мендоса.

В същото време колегите от "Марица" съобщиха, че двама африкански футболисти са започнали проби в тима и са участвали в двете тренировки на "черно-белите" вчера. Те са на позициите ляв и десен бек. Двамата ще останат поне седмица, докато треньорът Бруно Акрапович прецени дали ще му вършат работа. 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА