Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори за предстоящия мач с Лудогорец, който е в събота от 17:30 часа в Разград. Босът на "черно-белите" обясни каква е ситуацията със Стивън Езе. Както БЛИЦ СПОРТ вече писа, гигантът от Нигерия си тръгва от "Лаута", след като реши да не преподписва договора си. 

"Какво може да очакваме от един добър мач - срещу първия Лудогорец, освен приятна за окото гледка. Отдавна казах, че когато има театър, има и публика. Радвам се, че Пловдив ще се изнесе в Разград. Радвам се, че ще направим нещо, за да вдигнем радостта на феновете", каза пред dsport Христо Крушарски. 

"За Стивън Езе съм казал много отдавна. Този случай е приключил. Ако за някой не е приключил, това си е за негова сметка, да си мисли каквото иска. За мен Стивън Езе вече е затворена страница. Далеч е от Роналдо. Езе няма място в отбора след 15-ти. Имаме достатъчно негови заместници. С Гонзо и Акрапович се разбрахме какво ни трябва. Има някои предложения и се работи. На Нова година трима човека ще кацнат. Не мога да ви кажа какви ще са новите играчи. Това, което ни трябва – един защитник, един Георги Илиев и един нападател. Това са ми казали поне на мен", добави босът на "смърфовете", които в момента са на второто място с 36 точки. Лудогорец има 42.

Крушарски даде мнение и за трусовете в БФС. "След Боби Михайлов би трябвало БФС да бъде оглавен от мениджър. Не виждам някой, който да е се е учил от някой, да е копирал и да е ръководил нещо. Трябва си ръководител. Боби мина покрай Вуцата (Иван Вуцов), а знаете какво беше той за българския футбол, и покрай Батето (Иван Славков) значи нещо е научил. Не виждам покрай Боби някой, който да е научил нещо. За мен по-добре да стане президент на БФС мениджър, успешен в бизнеса, отколкото футболен човек", каза още собственикът на Локомотив (Пловдив).

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020