Общинският съвет на Пловдив днес ще обсъжда искането на Локомотив за получаване под формата на дарение на около 200 декара общинска собственост. От клуба пожелаха да получат за безвъзмездно ползване стадион "Локомотив", както и недостроения хотел на „Лаута“, два терена в жк "Тракия", където да бъде изградена новата база на "черно-белите" и да се направи жилищно строителство.

Предварителните очаквания сочат, че желанието на Локомотив (Пловдив) и в частност на собственика Христо Крушарски едва ли ще бъдат удовлетворени.

"Няма да се откажа независимо от решението. Нека феновете да са спокойни. Проблемът е, че вече имаме над 400 деца в школата, а не разполагаме с база", коментира пред "7 дни спорт" Крушарски от Аржентина.

"Само ще кажа, че до момента на практика съм инвестирал около 1 милион лева на стадион "Локомотив". Аз няма да занеса стадиона в гроба с мен, вече съм на 60 години и не се знае още колко ми е писано. Готов съм, ако трябва, и заедно с общината да правим стадиона, дори и акции да им дам. Когато аз съм бил в политиката, Дани Каназирева и другите настоящи управници са били в първи клас", добави Крушарски.

  Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!