Собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски се вбеси от изявлението на директора в клуба Чавдар Цветков, според който на „Лаута“ ще се прави нов отбор за догодина, пише "Меридиан Мач". 

От далечна Аржентина бизнесменът е наредил на Чаво да преустанови контактите си с медиите и да не прави коментари, които само нагнетяват напрежение в отбора преди пореден важен мач, какъвто ще е домакинството на ЦСКА в неделя.

Самият Крушарски спазва обещанието си пред феновете на отбора да спре да дава интервюта и да прави колоритни коментари. С тях той си спечели симпатиите на неутралните запалянковци, но настрои срещу себе си част от агитката на Локомотив.
 
„Писна ми. Забранявам на всички в клуба да коментират пред медиите. Какъв отбор и кога ще се прави, решавам аз. Последната дума по всички въпроси е моя и сега единственото ми желание е да видя концентрация и усърдие в представянето на всички, ангажирани с Локомотив. Спрете и вие да ме търсите. Казах вече, че аз спирам да говоря. Имам работа за вършене“, отсече Крушарски.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма