Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски отправи сериозна закана преди предстоящия двубой срещу Лудогорец от четвъртия кръг на efbet Лига. Колоритният бос на „смърфовете” заяви, че за разлика от последната среща между двата тима, този път "черно-белите" щели да покажат добър футбол и нямало да бъдат "Опълченците на Шипка". 

Двубоят е от 21:00 часа днес на "Лаута". Предишната среща между двата отбора беше спечелена от Лудогорец с 2:0. 

"Благодаря на момчетата за това, което направихме (б.р. - елиминирането на Спартак (Търнава) и класирането в третия квалификационен кръг на Лига Европа). Това беше доста дълъг път и тежък, с много перипетии, но в края на краищата радостта удовлетворява", каза Крушарски пред Диема Спорт.

„За пари никога не говоря, а говоря за нервите. За една година побелях още повече. Нервите никога не се плащат с пари", коментира бизнесменът.

„Когато назначих Бруно Акрапович, го направих и стоях зад него до края. Никога не си оставям нещата така, не оставям човек, на който не му имам доверие. Същото беше и с Илиан Илиев, когато взех, но там станаха и други неща… Животът продължава. Когато видя, че човекът, който съм взел, си върши работата и изпълнява политиката, аз стоя зад него. Плюенето беше върху мен основното, върху него – по-малко. Сега не търся реванш от него. Искам всички да се радваме и да изживяваме успехите”, каза Крушарски.

„Мисля, че срещу Лудогорец винаги сме играли и правили добри мачове, макар и последният път да бяхме „Опълченците на Шипка”. Този път няма да е така, ще покажем добър футбол. Не мач, а добър футбол. Срещу един отбор, който се гради с години и има политика за футбол. Аз мога да кажа, че съм конкурент, но не съм малък конкурент. Това ще се види”, добави босът на Локомотив.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020