Бруно Акрапович остава старши треньор на Локомотив (Пловдив), въпреки катастрофалното състояние на отбора. На среща днес в София президентът Христо Крушарски е отказал да уволни босненеца, който в социалните мрежи вече е наричан Бруно Ментето, пишат колегите от "Марица". Феновете призоваха за моментално изхвърляне на Акрапович след поредния резил - загубата с 0:2 от Етър.

Крушарски обаче явно е решил да му даде още един шанс, въпреки тоталната безпътица, в която "черно-белите" изпадаха. 

"След три проведени от Бруно Акрапович подготовки, три чистки на български играчи и три серии привличане на футболисти от селските групи на бивша Югославия, "смърфовете" са в трагично положение, и ако сгромолясването продължи, не е изключено да се стигне и до баражи за оставане в елита. Самият Акрапович прояви характерното за него нахалство и отказа да поеме отговорност за поражението от Етър, дошло след безумно слаба игра. Той не се поколеба да пусне и поредните две юго недоразумения, които със смешните си отигравания допълнително развеселиха търновската публика. За последните три мача Локомотив инкасира 5 гола и вкара само един, допускайки две загуби. По-тревожно от всичко обаче е безобразната игра, която е на път да прогони от "Лаута" и последните наивници, вярващи, че нещо може да се промени към добро. На двубоя срещу Септември имаше не повече от 200 души, което не е било дори на контроли, когато Локомотив е бил в "Б" група", добавят от "Марица".

В събота на "смърфовете" предстои домакински мач с Берое, като не е изключено при евентуална загуба Крушарски да промени решението си и да изгони Акрапович.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка