Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира актуалните теми около клуба - евентуалната продажба на клуба на италианския бизнесмен Бенедето Манчини, както и ексцесиите на мача между "смърфовете" и ЦСКА.

"Направих си труда да го проверя. Няма да го коментирам, но ми е чудно, така ли се прави бизнес, като се заявява интерес за закупуване на нечия собственост през медиите. Така ли г-н Манчини работи с партньорите и контрагентите си? Аз купувач не търся, търся партньор! Нека ясно да се знае. Аз от Локомотив нямам намерение да си тръгвам", обяви босът пред "Пловдив Дерби" по първата тема, а по втората даде за пример Аржентина, където е по работа в момента.

"В Аржентина са имали същите проблеми. Сега е забранено гостуваща публика да присъства на стадиона. В Англия също си решиха проблемите. Трябват закони и правила. В Аржентина примерно феновете изпращат с коли и рейсове отбора си до границата на провинцията, в която гостуват. Там, на границата, си правят фиестата и изпращат отбора за мача. Дано у нас не се стигне до такива мерки, защото футболът ще изгуби от чара си", завърши Крушарски.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма