Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разкри подробности около разразилия се скандал с Мартин Камбуров, след който нападателят остана извън групата за започващия в 18:45 мач с Етър от 1-ия кръг на Първа лига. Босът сподели, че футболистът сам е пожелал да си тръгне и няма да бъде спиран.

"Камбуров сам пожела да си тръгне. Този път обаче аз няма да го спирам. В понеделник ще се видим и ще му подпиша освобождаването. Писна ми от хора в Локомотив, които искат да си нареждат нещата според тях. Не може да ми се лигавят постоянно футболистите", сподели Крушарски пред "Трибуна Пловдив".

"В други държави има играчи, които не си получават заплатите с по цели пет месеца, това си говорихме с колеги от чужбина. Тук за една заплата мрънкат постоянно", сподели още босът на "железничарите" и допълни, че лично е решил да отложи плащането на забавените заплати на отбора, защото е изтекла информация от съблекалнята. 

"Кой нормален човек ще носи 200 хиляди лева до Ловеч в пликове, когато е излязла информация по медии и къде ли не, че преди мача играчите ще получат парите си. Ние да не сме луди да носим толкова пари дотам, когато това се знае това от не малко хора?! Лично аз наредих да не се плаща днес."

"В понеделник в 16:00 часа ще се разплатя с всеки един футболист. Ще им дам заплатите и ще им кажа няколко приказки. Някои вече си мислят, че са повече от другите българи, които работят в тази страна. От сега нататък в този клуб ще има ред, защото тази разпасана команда е само при нас", заяви още Крушарски пред изданието.