ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски привлече вниманието с поредните си ексцентрични изяви. Бизнесменът се похвали, че негови приятели - бизнесмени от ОАЕ, са готови да инвестират в клуба от "Лаута". Крушарски съобщи, че е открил фабрика в Емирствата заедно с партньорите си, в която работят и българи. 

"Атмосферата в отбора е шампионска. Целите са да бъдем по-добре и по-напред от миналата година. Стягаме се да пускаме валяка по нанадолнището", каза в типичния си стил Крушарски. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+) 

По повод пристигналите от Южна Америка двама футболисти и попитан дали ще дойдат още аржентинци, босът на "смърфовете" се изцепи: "От Южна Америка спираме да водим, защото е много далеч. И малко са им скъпи билетите. Чакаме нови от Европа, ще има изненада." 

"Горе на лагера ще ги гледам. Бях се приготвил да играя, но нещо много прекалих с диетата и окуцях. Сега трябва да се възстановявам и да вляза във форма", продължи бизнесменът. 

"Няма да се учудя и ако станем шампиони. Всичко става с ред и дисциплина. В моята къща редът вече е очеваден и това, което се прави, се прави доста програмно и системно. Първата шестица не е нереална цел, но целта ни е малко по-голяма", каза още клубният бос, който вече четвърта година е на "Лаута".

"Аз съм човек на реалните неща. Когато извадиш парата и я туриш на масата, тогава реалността е истинска. И това ще стане скоро. Едни мои приятел, идвали са на мачове, почти съм ги навил да влязат в Локомотив. Всичко зависи от това дали бързо ще ни дадат концесията и терените. Знаете, че имам работа в ОАЕ, вече няма да го крия. Там пуснахме фабриката, в момента работят българи в нея. След това действие те повярваха, че в България може нещо да се прави. От 3-4 месеца фабриката работи и вади продукция. Сега партньорите ще дойда, очаквам да набутат малко пари в моите проблеми. Скоро ще дойдат. Имат Байрям, трябва да свърши. Не са като нас - неверници. Хората си спазват каноните. Като им свърши Байряма, като започнат да ядат, защото сега са гладни. Да могат да издържат пътя", обясни ексцентричният Крушарски.