Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски беше много емоционален след домакинската загуба с 2:4 от Славия. Босът на "смърфовете" сериозно се закани на футболистите си.

"Загубата не е толкова страшна. Вече четвърта година гледам как започваме първенството по този начин. Миналата година ги качих на наказателен лагер и нещата се промениха. Мога да кажа само, че си личи, че Славия са играли четири мача повече", започна Крушарски. 

"Зъбните колелета още не са смазани. Нищо не е загубено още. Говорихме си откровено с Акрапович. Ще има малко промени. Нещата са в правилната посока. Някои ще си тръгнат, някои ще останат, говоря за футболисти. Не е това, което сме преценили. Малко явно сме сбъркали", продължи босът на Локомотив.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Ние си казахме каквото си казахме. То си е за нашата кухня. Важното е, че ще видите, че Локомотив ще стане това, което ще стане. Аз си харча парите, за да направя това, което искам да направя", каза босът на Локомотив.

"Към Акрапович няма какво да кажа, той направи дисциплина. При него има ред в отбора. Получих поздравление и от други хора, които разбират от тази работа. Те ме посъветваха да продължим в същия стил. С тази прекалена смяна на треньори не стигнахме до никъде. Този път ще си караме по план", обясни Крушарски.  

"Момчетата, които остават ще играят мъжка игра и това ще го видите. Казах го и преди, сега пак ще го повторя. Аз съм производственик и когато имам да изпълнявам поръчка, никой няма право да ходи в отпуска, дори и аз. Всеки ще си понесе заслуженото и ако не играе по правилата, които аз налагам - ще лови гората. Тук всеки се прави на мениджър. Трета година ми писна с глупостите. Сега съм извадил една брадва и ги почвам по коленете. Не от глезените, а от коленете. Ако не стане - казах им, че портала има две страни, предпочитам да са от външната страна, ако не си свършат работата", продължи той.

"Първата шестица! Това е заповед към тях", тропна Крушарски по масата, поставяйки трудно условия на отбора си.

"Аз трябва да почна да вадя играчи, да вадя някой лев. Не става само да се набутвам. Истината е в нашите юноши. Взехме чужденци, защото няма българи. Школата тепърва ще вади кадри", продължи бизнесменът.

"Феновете са дошли да гледат театър, а не балет или някакви такива изпълнения. Нормално е да си тръгват от стадиона. Да не мислите, че на мен ми е приятно да давам пари на лентяи. В България, за да тръгне футбола, всички трябва да са общи работници, а не да си мислят, че са нещо. Заплата повече от 1500 - 2000 лева не трябва да има, за да има резултат. Ние сме ги разглезели и са голямата работа. Това ще го вкарам в Локомотив. Всеки ще получава, това което е заслужил", добави Крушарски. 

Кадри PlovdivDerby:

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019