Ръководството на Локомотив (Пловдив) пусна официално съобщение на своя сайт, в което обяви, че ще пусне специално издание, с което ще отбележи годишнина от спечелването на шампионската им титла. "Смърфовете" планират 48 пълноцветни страници на луксозна хартия с уникални снимки от празненствата през 2004-а година. 

Ето и цялото им съобщение:

"Локомотивци,

Ръководството на клуба подготвя поредна изненада за най-верните фенове на нашия отбор. В дните преди финала за Купата на България в продажба ще бъде пуснато специално издание, посветено както на достигането до историческия мач на 15 май, така и на 15-ата годишнина от спечелването на шампионската титла.

Очакват ви 48 пълноцветни страници на луксозна хартия с уникални снимки от празненствата през 2004 година; с богата статистика и пълна картотека на футболистите от първия отбор; с плакати на настоящия тим, на капитана Димитър Илиев и на легендите от състава на Ераносян; с изненада от нежните талисмани, които подкрепяха „черно-белите“ тази пролет…

В ULTRA Локо ще намерите интересни истории от миналото, реалистичен преглед на настоящето и оптимистичен поглед към бъдещето, което са децата от школата.

Очаквайте подробности!", написаха от Локо. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019