Локомотив (Пловдив) посети Дом за деца, лишени от родителска грижа, “Княгиня Мария-Луиза”. Треньорският щаб и футболистите зарадваха момчетата и момичетата преди Великден с яйца, козунаци, футболни екипи и топки, календари, торти и още редица лакомства и изненади, пишат "смърфовете" на официалния си сайт.. "Черно-белите" бяха посрещнати от директорката г-жа Дарина Кукева, която изрази благодарности за приятната изненада.

Децата от дома имаха възможност да разговарят и да се снимат с треньори и играчи, както и да си вземат автограф от тях.

С новите си екипи, част от момчетата се изправиха срещу играчи на Локомотив в мач на малки вратички. За "смърфовете" играха Умарбаев, Буна, Муса, Абдулахи и Елитон, а Росен Андонов застана на вратата на противника. Двата отбора изиграха атрактивен двубой за публиката, като децата от дома спечелиха срещата. След загубата "черно-белите" обещаха, че ще анализират грешките си, за да могат да извоюват победа в предстоящия скоро реванш, допълват от клуба.

За финал деца, треньори и футболисти си направиха обща снимка за спомен.

"Инициативата донесе много радост и усмивки на лицата на малки и големи преди големия християнски празник Великден", завършват "черно-белите".