Футболистите и треньорският щаб на Локомотив (Пловдив) присъстваха на сватбата на Тодор и Елиз, които са фенове на тима и са се запознали на мач на "черно-белите". От клуба пожелаха на младото семейство здраве, щастие, любов и благоденствие.

"Оттук започва любовта!

Запознанството между Тодор и Елиз се случва на стадион "Локомотив". Двамата са на мач на отбора на сърцето им, а именно тогава пламва и любовта между тях. От този момент те са неразделни, винаги са заедно в радост и тъга.

Днес Тодор и Елиз си казаха "да" там, където всичко започна!

Двамата бяха приветствани и от представителния тим на Локомотив!

Желаем на младото семейство здраве, щастие, късмет, благоденствие! Но кое е най-важното? Те го знаят! А именно - любовта е "черно-бяла"!", написаха от клуба в социалните мрежи.

Междувременно "смърфовете" обявиха контролите си по време на лагера в Банско. "Черно-белите" ще изиграят четири проверки, като само все още се търси съперник само за 18 юни.

Отборът на Александър Томаш ще играе срещу Черно море на 15 юни, на 21 юни ще срещне ЦСКА 1948, а три дни по-късно ще се изправи срещу Септември София. Локомотив започва проверките още на 11 юни, като първият съперник са съгражданите им от Марица.