Вратарят на Локомотив (Пловдив) Ясин Ел Харуби заслужи шампанското за Играч на мача с ЦСКА, спечелени от "смърфовете" с 1:0 на стадион "Българска армия". "Много съм щастлив за тази награда, която получавам сега. Искам да поздравя всички мои съотборници и съм много щастлив от резултата, както и от това, че победихме ЦСКА. Преди това имахме не чак толкова добри резултати. Днес наистина има защо да бъдем много щастливи", коментира пред Диема Спорт Ел Харуби, който през зимата на 2015 година тренира с ЦСКА, но "армейците" не му предложиха договор и го върнаха на Верея.

"Да, смятам, че в личен план направих добър мач. Въпреки добрите спасявания, направих и някои грешки. Но както казах, че аз съм щастлив, че играхме като отбор и бяхме едно истинско семейство. Сигурен съм, че феновете на Локомотив (Пловдив) ще бъдат много щастливи. Тази победа е много важна и с оглед на новия треньор, който ще имаме след няколко дни. Оттук-натататък се надявам да вървим напред. Бихме убедително с 6:0 за Купата срещу втородивизионен отбор (б.р. - Оборище). Сега обаче надвихме ЦСКА и има защо да се наслаждаваме на тази победа", каза мароканецът.

"Чувствам се добре като титуляр. Конкуренцията между нас с Илко Пиргов е добра, работим заедно. Той ме харесва, аз го харесвам. Нямаме проблеми помежду си. Аз съм щастлив, когато играя добре и се надявам по същия начин, както и Локомотив (Пловдив) да печели. Поздравявам семейството си и Само Локо", завърши Ел Харуби.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига