Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски за пореден път стана обект на гневна атака от страна на феновете на клуба.

След като "Организация Трибуна Спортклуб" излезе вчера с позиция срещу боса, днес последва нова, под която се подписаха още пет "черно-бели" фракции - Бригада Пловдив, East Club Plovdiv, Фенклуб "Гарата“, World wide locos и Бесите от Лаута.

Позицията на феновете:

“Г-н Крушарски, обещанията Ви струват шепа дребни монети!

Среща след среща и наговорени поредните обещания, които имат 0 покритие. Никой не Ви обвинява за липсата на финанси, напротив, винаги сме искали да помагаме в най-различни кампании, които са за любимия отбор, обаче обещанието, че ще се спре с абсурдните интервюта струва точно 0 лв., а 20 дни по-късно удобно сте забравили какво сте казали.

Писна ни да слушаме как някой друг е виновен, то не бяха интриги на гърба на Мартин Камбуров, Илиан Илиев, Б.А., Александър Томаш и тн… Всеки, който се опита да работи, бива оплют и се търси вината в него. 

Дума обаче не се казва за липсата на всякакъв професионализъм в лицата ръководещи клуба ни, в това число и собственика. Все някой друг е виновен, а поемането на отговорност стига до това да се заклейми поредния човек.

Като собственик на един от най-обичаните отбори, недоумяваме как за толкова време не попихте малко от цялата културна общност определяща се с Локомотив.

Поведението Ви тотално не съответства с идеалите, които сме бранили през годините. Живеете под камък, ако вярвате, че няма брожения срещу цялостното поведение на клуба, дебело подчертаваме, че не става дума за спортни успехи.

Няма нормален фен на Локомотив, който да харесва управлението на отбора. Време е да спрете да живеете в заблуда!

Бригада Пловдив & East Club Plovdiv & Фенклуб "Гарата“ & World wide locos & Бесите от Лаута“.