Кметът на Пловдив Иван Тотев няма да присъства на срещата между клубовете Локомотив и Марица, която бе инициирана, заради скандала с комплекса в "Лаута". През седмицата президентът на "смърфовете" Христо Крушарски изригна, а черно-бялата общност настръхна, след като се разбра, че от бъдещата концесия се вадят половината централна трибуна, а също така волейболната зала. 

Преди 5 години в нея уж временно бе настанен женският волейболен клуб на Марица. В същото време от там бе изгонен волейболния Локомотив, дал на българския спорт състезатели като Петър Драгиев, Петър Узунов, Каспар Симеонов и сега клубът е пред закриване, заради липса на база. На всичкото отгоре от комплекса в "Лаута" градската управа предвижда да даде на Марица още един декар, за да си построи още една зала.

Фенове и клубове Локомотив настръхнаха и заподозряха нещо гнило, тъй като това бе направено след изборите. Заради това от Общината инициираха среща, на която обаче кметът Тотев не присъства. Той прати заместниците си Георги Титюков и Димитър Кацарски. Чакащите журналисти не бяха допуснати на срещата, въпреки настояването на Христо Крушарски, който настъхна заради случващото се.

Tелевизионната програма на Първа лига (РЕГЛАМЕНТ)

Всичко за Първа лига