Футболистите на Локомотив (Пловдив) я карат на мускули от доста време, след като стана ясно, че от януари насам не са получавали заплати. Това разкри защитникът Павел Виданов след домакинската загуба с 3:4 от Дунав.

"Насъбраха ни се много вътрешни проблеми, които си оказват малко или много влияние. Срещу Дунав бъркахме доста топки, това ни беше най-важният мач. ЦСКА играе, Левски играе, взимат лицензи, не взимат... Имаме някакъв минимален шанс за Европа. В края на сезона сме, няма закъде да се внася или не напрежение. Не сме взимали от доста време пари. Доста мачове изиграхме на мускули, покри ни шанса, но с Дунав и ние не играхме на нашето ниво. От януари месец е тази ситуация и това си оказва влияние. Обещания има винаги, казват ни някои неща. Обещават ни, но не се случват нещата. Направихме доста добри мачове. Ситацията е деликатна", коментира пред Диема Спорт Павел Виданов.

"Вместо да сме с чисти глави за мача, то се е насъбрало напрежение. В края на сезона сме, последни мачове. Би те покрил шансът, но е трудно в това положение. Всичко е ръка за ръка. Не мисля, че това е верният път за Локомотив. Нито съм обиден, нито излъган, това ми е работата. Не е приятно, когато се трудиш, но съм далеч от мисълта да обвинявам президента. Навсякъде е трудно, но при нас се събра много напрежение. Накрая се видя, че няма и настроение. Когато нищо не ти е наред, не може да искаме и на терена да се получава. Опитвам се да давам максимума, както и всички момчета. Старахме се, но направихме много грешки. Загубихме заради проблемите зад гърба ни“, добави юношата на ЦСКА.

"Въз основа на всички тези проблеми, мисля, че до последно се борим за четвъртото място, да не правим някакви математически галимации. Не постигнахме малко, представихме се на едно нелошо ниво. Класирахме се в първата шестица. Едно лакатушене с добри и слаби игри е съвсем нормално. С малко повече спокойствие и увереност можеше и Дунав да победим", каза още Павел Виданов.

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига

Всичко за Първа лига