Драмата с проблемните картотеки на новите в Локомотив (Пловдив) приключи. Вчера е пристигнала жълтата карта и на последното ново попълнение на „черно-белите“ - Димитър Илиев, пише PlovdivDerby.com.

Така нападателят ще бъде на разположени на Бруно Акрапович, ако той пожелае да го ползва в мача със Славия в неделя. В четвъртък на „Лаута“ са получили и международните трансферни сертификати на Вилим Посинкович и Йосип Томашевич също пристигнаха, но пък последния има да изтърпява 1 мач наказание.

Припомняме ви, че сърбинът Милош Петрович имаше права да играе още в мача с ЦСКА, но бе оставен извън групата поради факта, че в Локо (Пловдив) има петима играчи извън ЕС и двама от тях винаги ще отпада от групата. В миналия кръг това бяха Петрович и Абдулахи, въпреки продължаващото натрапване на лъжлива информация, че сърбинът до вчера е нямал картотека.

В Локо Пд все още има двама играчи, които не са картотекирани, но това е, защото на Лаута все още не са направили тези стъпки умишлено. Единият е аржентинецът Лукас Масоеро, чийто договор все още не е входиран в централата ни, тъй като от Локомотив проверяват, дали всичката документация, която играчът е представил, е коректна. Другият е бразилецът Густаво, който все още не е подписал договор с „черно-белите“.

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019