Локомотив (Пловдив) ще започне зимна подготовка с един нов – Шоко. Още едно любопитно име обаче се очаква да се появи на заниманието. Това е ветеранът Роберт Петров. Според „Тема спорт” македонският бранител ще започне подготовка с „черно-белите”. През есента той бе играещ треньор на Бдин (Видин). 38-годишният Роберт Петров е помолил Едуард Ераносян да стартира тренировки с надеждата да възроди кариерата си в елита. Шансовете му обаче отново да заиграе на „Лаута” не са особено големи. По-вероятно е Роберт Петров да влезе в треньорския щаб на Ераносян.

Македонецът игра в Локомотив (Пловдив) в периода 2002-2006 година. Стана шампион през 2004 година. През 2006-та премина в ЦСКА и остана до 2008-ма, когато стана шампион. След това игра в Пансерайкос, върна се в Славия и изкара две години в Азербайджан. Петров игра и в Конелиано, Спартак (Плевен) и Бдин (Видин).

Влизането на защитника в щаба на Ераносян не е невъзможно, тъй като Александър Тунчев може да се завърне на терена. Той започва тренировки и нищо чудно да играе през пролетта.

Всичко за Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига