Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович показа самочувствие след победата с 1:0 над черногорския Искра в първия предварителен кръг на Лига Европа.

Специалистът подчерта лошия терен  отчете, че въпреки това тимът му е бил по-добър. Относно бъдещия съперник на "смърфовете", Акрапович си пожела преодолим съперник на жребия в понеделник или голям отбор като Тотнъм, който да бъде победен.

„В началото на мача притиснахме много добре противника. Играхме много добре. На този терен е много трудно да играеш футбол. Илич и Минчев се включиха много добре. Перфектен ден за нас. Много е важно, че не играхме продължения. Трябва да мислим за следващия ни мач, който е в неделя“, коментира Акрапович.

„Един удар във вратата, но имахме още пет-шест удара, в които се опитахме да бъдем по-точни. И Лудогорец също се оплакваха от този терен. Ние не се оплакваме от терена. Бяхме по-добрият отбор“, добави треньорът на Локомотив.

„Не ни изненадаха. Очаквахме точно това. Изненадан бях единствено от това, че футболистите, които бяха с коронавирус Петрович и Като започнаха като титуляри.“

„Желанието ми за жребия е да ни се падне отбор, който може да преодолеем. Ако може да бием Тотнъм вкъщи, ще съм много доволен“, каза още Акрапович.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа