Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш остана доволен от представянето на футболистите при победата с 4:2 срещу Локомотив (София) в "Надежда".

„Доволен съм от победата, доволен съм от показаното, доволен съм, че вкарахме четири гола, но не съм доволен, че допуснахме два гола. Искам да благодаря на публиката, която не спря да подкрепя отбора и да вярва в отбора. Това ме радва много“, сподели Александър Томаш след мача.

„Доволен съм от това, което видях днес. Знам, че можем повече и аз съм доста взискателен. Всяка една победа трупа самочувствие. Много важно е ситуациите, които създаваме да успяваме да ги реализираме. Както срещу Ботев (Пловдив), така и днес пропиляхме три-четири шанса, за да поведем в резултата, а психологическото предимство е много важно. За да видим пълния потенциал на този отбор, трябва време и да работя с тези футболисти. Няма лесен мач, независимо срещу кой отбор играеш. Ние във всеки един мач излизаме първо да преборим себе си“, добави наставникът на "смърфовете".