Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш не остана никак доволен след загуба с 0:1 от Черно море на „Тича“ в мач от първия плейофен кръг в efbet Лига.

„Не взехме точка, защото не реализирахме ситуациите. Имахме план, който не сработи. Отбелязаха ни гол, тренирахме го цяла седмица. Не мога да се разсърдя на футболистите. Всеки се раздаде. Или липса на класа, или липса на късмет. Все още сме единственият отбор, който взе точка тук. Ние имахме шест футболисти, които липсваха– Динко Хоркаш, Евандро, Джовани, Лео Сена, футболисти, които придаваха различен облик на нашия отбор. Момчетата се постараха. Тези мачове ще помогнат на футболистите на израснат“, започна Томаш след мача.

„Черно море играеше за победа. Класа, самочувствие, но съм много доволен от моите футболисти. Те дават максимума от всеки един мач, всяка една тренировка. Аз се надявам да надградят, работя. Разговаряме със собственика, това струва пари. И двамата сме наясно с това нещо. Ще се наслаждаваме на оставащите мачове, само може да спечели всеки един футболист от тях“, завърши Александър Томаш.