ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Вижте прогнозите на DJ Теди Джорджо и Влади Въргала за крайния резултат от мача! 


Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш не остана доволен след равенството 1:1 с ЦСКА 1948.

Тимът му не успя да се върне на първата позиция в таблицата, където вече е Черно море, а специалистът каза, че играчите му са играли като жени в началото на двубоя с "червените" тази вечер.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

“С чиста съвест мога да кажа, наш мач. Единствено не съм доволен от първите 22, 23 минути. Влязохме като жени в мача. В такава фаза на шампионата сме, че трябва да се сбиеш. Това, което направи Алфа, е престъпление.

Предният мач с Берое и този мач създадохме не знам колко ситуации, но не успяхме да реализираме. Има някои интересни отсъждания. Това са нашите футболисти. От доста време няма да сме на първо място. Искам да благодаря на публиката, защото те са може би сърцето и душата на отбора”, започна Томаш.

“Това е в подсъзнанието на футболистите. Опитвам се от доста време да ги държа здраво стъпили на земята. В момента, в който трябваше да поговоря на висок тон, нещата се получаваха. Ние сме силни като отбор. Нямаме много силни единици. Всеки може да сгреши”.

“Вижте ние колко сме отбелязали и те. Това е моментна форма. Разполагат с добри футболисти. Знам, че тук моментната форма не е важна. Този мач знам, че ще дадат всичко от себе”.

“Свалям им шапка на феновете, Това, което усещам от тях, е велико”, завърши Томаш.