ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш коментира загубата с 0:4 от Лудогорец в 1/8-финал за Купата на България. Той изрази недоволство от работата на съдиите и допълни, че решенията им са повлияли за крайния изход на срещата.

„Много неща ме напъват да кажа. Лудогорец последните 12 години е шампион. Присъствал съм на този стадион като треньор на доста отбори. Отмениха ни преди време гол от 7 метра, който уж беше засада. То вече става прекалено. При такъв резултат може да не трябва да говоря, гонят ни 50-а минута човек с тънки нарушения.

Единственото нещо, което е позитив, че отборите показват уважение. Трябва да разрешаваме вътрешните си неща, а и такива, които се опитват да ни спират. Не бягам от грешките, които допускаме. Не е лесно, но да се помага на такива отбори...“, започна Томаш пред "Диема Спорт".

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

„Ако погледнем статистиката на Хорхе Сегура, трябва да го вкарат в затвора. Други мои колеги ще ореват света, ако са на мое място. Не ми е работа да говоря за съдиите, но те са фактор, а той не зависи от нас. Трябва да играем нашата игра, но в края на годината и ние грешим. 57-а минута гол, а 77-а е вторият гол. Трябваше да рискуваме по някакъв начин. През първото полувреме чист фаул срещу Джовани в наказателното им поле не го дават.

Всички знаем обяснението. Ако го кажа, ще бъда глобен. Ние започнахме по един начин, а 10 минути преди края сменихме схемата. През второто започнахме пак така и объркахме Лудогорец. Трябват ни бързи футболисти да развием атаката. Имаме проблеми и ще си ги решаваме. 57-ата минута беше преломният момент, допълни Томаш.

„Тежи ми много, че не мога да бия Лудогорец. Много го желая и съм убеден, че ще се случи. Мога да говоря само в спортен план. Другите неща си има ръководство и не мога да коментирам. „Ако“ е оправдание. Неминуемо е трудно целият сезон отборът да е в добра кондиция. Всеки тим изпада в недобри състояния, но единственото, което можем да направим, е да работим и излезем от ситуацията всички заедно.

Разочарован съм заради феновете ни, които показаха, че са над отбора и клуба. Те го показаха след мача с Левски, когато организират 18-а година "черно-бялата" Коледа. Това е едно семейство и този клуб, независимо кой е треньор, играчи или шефове, ще съществува само заради тях“, завърши Александър Томаш.