Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш заяви след успеха с 4:3 срещу Хебър в Пазарджик, че теренът на домакините не отговаря за професионален футбол.

„Второто полувреме отстъпихме изцяло инициативата. Искам да похваля футболистите си. Да отбележиш четири гола и да имаш още 2-3 ситуации означава, че футболистите са отдадени и правят всичко със сърце. Едно голямо браво на футболистите и едно голямо благодаря на феновете. Този спектакъл е за феновете“, коментира Томаш след мача.

„Аз като треньор не съм доволен, защото можехме да решим много по-рано мача. Става по-трудно. Всеки един дава максимума от себе си, но няма да ни е лесно. Теренът не отговаря за професионален футбол. Футболистите на противника бяха доста агресивни, но това не е оправдание. Трябва да искаме повече от себе си. Аз съм напълно наясно къде се намира нашият отбор. Ние сме в процес на изграждане. Може ли едно дете на една година, да стане световен шампион. Футболът е за феновете, знам, че те мечтаят и го искат, но аз съм реалист. Имаме много път, който да извървим, за да стигнем до отбора, който искам да бъдем“, добави наставникът на "смърфовете".