Локомотив (Пловдив) е пред договор с трима от хърватите, които са на проби в тима. Това са нападателят Вилим Посинкобич, халфът Иван Църнов и левият бек Йосип Томашевич, информира „Тема Спорт“. Тримата се представиха на ниво в контролата със Струмска слава в неделя, въпреки че „черно-белите“ паднаха с 2:3. Църнов и Посинкобич вкараха двете попадения.

"Вилим Посинкобич има качества. Имаше проблем, когато дойде при нас. Изпитваше болки и му бе трудно да тренира. Сега всичко е наред, докторът се погрижи за него. Вижда се, че има потенциал. Искам да го видя в още една контрола, но вярвам, че може да ни помогне. По-близо е до това да подпише, отколкото да го освободим.

Йосип Томашевич е интересен футболист, ляв бек. Притежава всичко, което ми харесва и търся. Включи се към отбора малко по-късно, но има качества. Ще го погледам още малко, преди да реша окончателно. Идва от Първа лига на Хърватска. Иван Църнов също ми харесва. Има техника, има качества. Той притежава хърватски паспорт и няма проблем да подпишем с него. Приближава се до договор", призна треньорът ма „смърфовете“ Бруно Акрапович.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2018 в Първа лига