"Най-важното беше да спечелим, след като загубихме последните три мача", коментира треньорът на Локомотив (Пловдив) Воин Войнов след успеха с 1:0 над Септември (София) от 11-ия кръг на Първа лига.

"Това ни беше нужно, за да се приближим към средата на таблицата. Дани Кики го реабилитирахме, аз съм доволен от него, но той не бе готов. Имахме повече ситуации, не можахме да отбележим през първото полувреме. Който вкара, взимаше победата. През второто полувреме създадохме три-четири ситуации и заслужено спечелихме", продължи Войнов пред Диема Спорт. 

„Най-хубавото е, че сега има прекъсване. В други ден отиваме в Говедарци и ще направим две контроли - с Рилски спортист и с още един отбор, който не е още ясен, в сряда и събота. Трябва да приобщим и новия дефанзивен халф Райън, за да ни помогне в следващите срещи", каза спецът. 

„Дани Кики осъзна грешката си и се извини. Нашето ръководство прие извинението и желанието му за игра, за да защитава цветовете на Локомотив. Той трябва да е лидерът на отбора, всичко си зависи от него“, добави Войнов.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма