Треньорът на Локомотив (Пловдив) Воин Войнов остана доволен след нулевото равенство срещу Левски от втория кръг на Първа лига. „Смърфовете“ играха с човек по-малко от 65-ата минута, когато Ивайло Марков си изкара втори жълт и съответно червен картон.

“Резултатът е справедлив. И двата отбора имахме възможност да отбележим. Жалко за пропуснатата възможност в последната ни атака. ако бяхме вкарали, щяхме да победим. Играхме 25 минути с човек по-малко и съм горд с моите момчета, които не само не се огънаха, а и създадоха повече положения. Жалко, че не успяхме да зарадваме с победа нашата публика“, сподели Войнов след мача н „Лаута“.

„Имаме проблеми с групата, които се задълбочават с този червен картон. но се надявам в началото на седмицата да картотекираме френски защитник. Трябва ни още един централен защитник, защото контузеният Везалов ще отсъства поне месец. Проблемът ни номер 1 е намирането на нападател, защото цялата ни атака се градеше около Мартин Камбуров. Страдаме без него, няма какво да му правя реклама, достатъчно голове е вкарал и продължава да вкарва. В предстоящите мачове с ЦСКА и Лудогорец ще се опитаме да извадим боеспособен отбор и да се представим достойно, което за мен означава спечелването на точка или три”, допълни наставникът на „смърфовете“.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма