ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Лудогорец замина за Дания, където утре в 22:00 часа излиза срещу Нордселанд във втория мач от груповата фаза на Лигата на конференциите.

Техническият директор на разградчани Козмин Моци изрази притесненията си, че датчаните домакинстват на изкуствен терен. Румънецът все пак очаква Лудогорец да се върне с точки.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

“Доста тежко, съвсем различно ще е на изкуствения терен. Ние знаем какво е, миналата година играхме на такъв срещу някои отбори. Надявам се да сме по-добри тази година. Нордселанд игра срещу един румънски тим и след това чувах лоши неща за терена им. Трябва да се фокусираме, няма значение на какъв терен играем.

Не трябва да ни притеснява това, че те са победили ФКСБ и Партизан. Това е друг мач. Сега е мач в груповата фаза, всяка точка е важна, надявам се да се върнем оттам с нещо.

Футболистите са малко изморени, надявам се до утре вечер да се възстановят и да излязат максимално мотивирани. Нормално победата над Левски даде самочувствие. Всяка победа дава, особено такава на “Герена”, коментира Моци.