Треньорът на Лудогорец Антони Здравков даде своето мнение след края на мача, в който неговите възпитаници отстъпиха с 0:1 на Черно море във Варна. Специалистът коментира играта на своя тим и логично отбеляза, че "орлите" бяха ощетени, като не бе дадена дузпа в тяхна полза.

"Не бих казал, че ни се отрази напрежението. Бяхме подготвени, че Черно море разчита на контри, центрирания, не реагирахме добре при няколко ситуации, включително при гола. Оттам-нататък мисля, че доминирахме. Отбелязахме чист гол, според мен няма нарушение в ситуацията, имаше и 100% дузпа, много пропуснати картони за противника. Създаде се нервно напрежение, но не беше от нас създадено то", каза Здравков.

"Не съм аз човекът, който ще коментира бъдещето си. Въпреки нереалната загуба днес, отборът остава на първото място и ще е така и занапред. Не се притеснявам, че разликата ще се скъси, защото колкото и да се скъси, продължава да е в наша полза. Всички футболисти на Лудогорец са качествени и напълно добре заменят липсващите. Да, Дяков липсва, но не смятам, че сме загубили инициативата в центъра заради това, защото Черно море почти не играха в средата и играеха само с центрирания и дълги топки", добави специалистът.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка