Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Мениджърът на Лудогорец Пауло Аутори бе потърсен от родното си издание "Journal do Brazil". Пред южноамериканските колеги той сподели впечатления от престоя си в България, като заяви, че Лудогорец е с много по-високо ниво от много бразилски грандове.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Избрах България, защото получих възможността да работя на по-високо ниво, да свърша по-дълбока работа. Такова нещо в Бразилия нямаше как да получа. А и имах възможността да участвам в евротурнирите. Ето, сега сме в групите на Лига Европа. Преди да дойда не познавах изобщо България, но съм много приятно изненадан. Това е една прекрасна, много красива страна, има множество и прекрасни курорти - морски и планински. Идват много скандинавци, турци, германци да почиват тук. Наистина се наслаждавам", каза Аутори. 

"Колкото до Лудогорец, това е страхотен клуб, който е организиран много професионално. Честно казано, нивото му е много по-високо от това на много от грандовете в Бразилия. В момента това е най-силният клуб в България, макар че градът му се намира на 400 километра от столицата София", добави той. 

"Имам цели деветима бразилци в състава, един от тях е вратарят Ренан, който играеше в Ботафого и няма как да не го познавате. Имаме няколко българи, румънци, поляци. Щабът е добър също. Но има един проблем. Тъй като имаме много чужденци в състава, страда националният отбор на България. Трудно вече могат да стигнат до отбора от 1994 г., с който взеха бронз на Световното", завърши мениджърът на Лудогорец.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019