Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутори коментира равенството 1:1 с Берое в Стара Загора. Бразилският специалист похвали двата отбора, които направиха много динамичен мач с редица положения пред двете врати.

"Двубоят бе много интензивен и се радвам, че имаше такава динамика на мач от българския шампионат. За първи път виждам такъв мач в България. Който е победител, трябва да знае, че има мачове като този и да се доказва точно в тези срещи. Ако искаме да постигнем целите си, трябва да минем през подобни двубои. Този, който не е победител - смята, че ще спечели всички мачове с лекота, което не е така. Поздравявам Берое. Отборът е много добре организиран с чудесни тактически идеи и планове. Треньорът им Александър Томаш е млад и трябва да приеме всичките ни поздравления. Имах възможността да го поздравя след срещата. Смятам, че мачът бе много голям и съм доволен от начина на игра на моите футболисти", коментира Аутори пред Диема Спорт.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Не ме притеснява, че нямахме положение през първите 30 минути, тъй като мачът е 90. Тези неща са за хората, които анализират и правят статистики. Поздравление за вратаря на Берое, който се справи много добре. Моите футболисти се държаха много добре на терена. Бяхме ментално и физически настроени изцяло към този мач, а не за предстоящия реванш с Видеотон. Имаме добре замислена стратегия за смяната на Марселиньо. Някои от играчите не участваха в срещата с Берое. Някои, като него, играха по-малко, защото не бива да се натоварват много за идния мач в сряда. Моята идея е не печеленето на един мач, а за целия сезон. Нужно е всички да бъдат в добро състояние. Случва се да има грешни отсъждания, но не искам да коментирам съдийството", каза бразилецът.

"С Видеотон просто не бяхме ефективни. Реалността е, че създадохме много положения, но не успяхме да отбележим. Предстои ни реванш, в който трябва да вкараме голове", добави наставникът на Лудогорец.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019