Бразилският нападател Жуниор Брандао явно няма желание да се връща в Лудогорец след края на авантюрата му в иранския Персеполис. Той беше преотстъпен в този клуб за няколко месеца и трябва от 1 януари да се завърне в Разград. 

Намеренията на Брандао обаче са съвсем различни. Той призна, че се надява да бъде трансфериран в Бразилия и по-конкретно в Гояс. Причината е, че тъжи за семейството си, а и иска да е близо до новородения си син. 

"Наистина искам повече от всичко на света да се завърна да играя в Бразилия и да бъда близо до жена ми и сина ни. Мисля, че тази година ще се докажа в Гояс, искам да играя там. Да, имам договор с Лудогорец и трябва да се завърна в България през януари, но силно се надявам, че нещата ще се случат и ще се завърна в Бразилия", коментира Брандао пред изданието "Тера". 

Той разкри и какъв кошмар е било за него да играе за Персеполин - "Напуснах семейството си, за да играя в Иран, само седмица след раждането на сина ми. Това ме притесняваше много. А и цялата лига в Иран беше много неорганизирана, не ни плащаха заплатите навреме, клубовете бяха под всякаква критика."