Треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, коментира равенството с Млада Болеслав (1:1), сложило край на зимния лагер на тима му. Специалистът каза, че тимът му е на около 70§ подготвен и допълни, че се чака нов играч.

„Доволен съм от цялостното представяне на отбора. Това, което изработихме тук, е много добре. Доволен съм от контролите, така че един ползотворен лагер. Времето също беше подходящо за тези тренировки тук“, започна Дерменджиев.

„Мисля, че на около 70% сме готови физически и технически. Те сега ще се видят с близките си хора, ще имат 3 дни почивка и мисля, че ще презаредят батериите. Методи Стефанов ще започне тренировки с първия отбор на Лудогорец. Ние ги чакаме да излязат контузените футболисти от лазарета и да има конкуренция. 

Първенството е много дълго. От 10 до 4 март имаме да изиграем 7 мача. Лудогорец винаги играе за победа и ние също излизаме в мача с Черно море за успех. Винаги съм искал да играем в тези контроли да играем със силни съперници. Когато те са добри, мотивацията е различна и се доближава до европейските мачове“.

„Максималист съм и мисля, че можеше още малко работа да свършим, но в крайна сметка времето ни притисна сериозно. Това, което свършихме, пак е задоволително. Очакваме нов играч, но не мога да кажа кога точно ще дойде този футболист“, завърши Георги Дерменджиев.