Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели след равенството 0:0 с Левски на „Герена”, че атмосферата е била страхотна, но качеството на играта не е било на ниво.

„Много време феновете чакаха този мач, още повече с откриването на тази трибуна. Получи се нервен двубой без кой знае какви футболни достойнства. Закономерно резултатът е 0:0. Като атмосфера видяхме нещо рядко срещано, но като качество играта не беше на особено ниво. Направихме всичко възможно. Играта беше повече на емоция. Много разговори проведох с футболистите и излязоха на 100 процента да го изиграят този мач“, заяви след срещата наставникът на гостите.

„Имахме преимущество в началото, някъде до 15-20-ата минута. После направихме много грешки при изнасянето на топката, имаше много пресечени пасове. Имаше само откъслечни епизоди, в които да разиграем топката. Заради това нямаше и кой знае какво напрежение пред двете врати.“

„В момента не разсъждавам за точките. Излизаме винаги за победа, но не успяхме да я осъществим. Футболистите искаха да бият, имахме атаки към вратата на Левски, но не се получи гол. Грешките в разиграванията ни костваха инициативата в двубоя. Ние търсим футболисти, но не е вярно, че чакаме централен защитник от Бразилия. Това не отговаря на истината“, завърши Дерменджиев.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!