Лудогорец победи с 3:0 Локомотив (Пловдив) на "Лаута" и е недостижим на върха, с което си осигури шеста поредна титла на България. Треньорът на "орлите" Георги Дермендижев бе много щастлив след успеха и след това, че титлата бе завоювана точно в Пловдив, който е негов роден град.

"Много съм доволен. Радвам се, че имаме такава преднина и че толкова рано взехме титлата. За мен е удоволствие именно в моя роден град да станем шампиони", започна Дерменджиев.

"При нас целите са винаги високи. Очаквахме този триумф, но може би не чак толкова рано. Титлата беше трудна. Изглежда лека и лесна, но ние така си я направихме. Играхме на толкова много фронтове... Разпределихме обаче силите си по възможно най-добрия начин", продължи наставникът на разградчани.

"Няма най-специална титла за мен. Всичките три, при които съм бил старши-треньор, съм ги изживял еднакво", каза още Дерменджиев.

"Това е най-силният период в историята ни. Футболистите ми са от световна класа. Благодаря им за всичко", завърши треньорът на Лудогорец.

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига