Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че неговият тим задължително трябва да победи и в двата мача срещу Младост (Подгорица). Срещите са от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Първият мач е в сряда от 20:30 часа в Разград. Вчера Лудогорец се наложи с 3:0 над новия член на Първа професионална лига Локомотив (Горна Оряховица) в контролен мач, игран в Разград, а ден по-рано отвя с 9:0 Етър.

"Резултатите от контролите не ме интересуват. Гледам футболистите да са готови за 13 юли. Мисля, че формата не е оптимална, но е задоволителна“, каза Георги Дерменджиев пред Диема Спорт.

„Гледам само нашата програма за шампионата, нормална програма – като всяка година. Нашата задача е да играем добре, да бъдем отново шампиони“, коментира спецът.

„Двубоите от Европа трябва да спечелим задължително. Имаме определен респект към Младост, това е отбор, който е шампион, играе добър футбол. Назад в годините има доста отбори, които те са елиминирали в Лига Европа. Трябва да играем много сериозно. Съставът ще определим в сряда. Новите тренират с отбора, опитваме се да ги адаптираме по-бързо, колкото се може по-бързо, но някои от тях не са достатъчно добре подготвени и са на начален етап на подготовка. Естествено, че искаме да продължим, но ще трябва да се потрудим сериозно“, завърши наставникът на Лудогорец.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: "А" група - трансфери и подготовка

Програмата на Първа професионална лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа