Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че очаква труден мач срещу Динамо Минск в реванша от втория квалификационен кръг на Шампионската лига утре вечер от 21:45 часа в унгарския град Мезьокьовешд.

„Очакваме един много труден мач. Те ще направят всичко възможно, за да вкарат голове. Ние сме готови за това нещо и го очакваме. Имаме добра преднина и ще трябва да я използваме. Квадво Дуа е с групата и най-вероятно ще има минути. Винаги преди един мач трябва да се огледа всичко. Аз вярвам в момчетата и мисля, че втори мач няма да повторят по този начин, по който играха в Батуми“, сподели Дермнджиев на пресконференцията преди мача.

„Ние разговаряхме на темата за подценяването с футболистите. Искам да започнат мача от първата минута. Тази обеца, която имаме, да нямаме втора. Новите попълнения постепенно се ориентират добре в обстановката. Мисля, че няма да е дълго времето, в което те ще започнат да играят по-редовно. Концентрацията е тук. Аз не искам да прескачам. Важното е да спечелим мача срещу Динамо Минск, а след това да имаме пълната настройка за следващия мач, който ще ни предстои. За футбола принципно е важно да имаме публика“, каза още Дерменджиев.